mff_kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes_64.jpg

Levelezési cím: 1138 Bp., Karikás Frigyes u. 20.
Tel.: 06-1- 465-2376 Fax: 06-1- 465-2380
E-mail: uzemegeszsegugy@uzemegeszsegugy.hu
üzemorvos-kiut.jpg
Megmutatjuk a kiutat
Szolgáltatásaink
Miért éppen mi
Referenciáink
Munkatársaink
Letölthető dokumentumok
Állásajánlat
Alapító
üzemorvos-munkaegészségügy.jpg üzemorvos-munkabiztonság.jpg üzemorvosi-rendelő.jpg
Teljes körű foglalkozás-egészségügyi ellátás
A munkakörnyezet folyamatos monitorozása, szükség esetén évente több alkalommal is
Tanácsadás a munkáltató részére...
Részletek
Teljes körű munkabiztonsági, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatás.
Munkavédelmi feladatok ellátása munkahelyeken
Munka-, tűz- és környezetvédelmi dokumentáció...
Részletek
Budapesten két foglalkozás-egészségügyi központtal rendelkezünk.
Mindkét központunk közel 260 m2 alapterületű, minden alapfelszereléssel ellátott.
Rendelőinkben összesen 7 szakorvos...
Részletek

Bemutatkozás

 

Társaságunk 1990-ben alakult, az országban elsőként. Jelenleg 231 munkáltató mintegy 11 000 munkavállalójának ellátását biztosítjuk.

A Munkavédelmi Törvény (1993.évi XCIII. Törvény) 58.§ a szervezett munkavégzés keretei között foglalkoztató valamennyi munkáltatót kötelezi foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás biztosítására munkavállalói részére.

Szolgáltatásaink tartalma megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak (a foglalkozás-egészségügyi szolgálatról szóló 89/1995 Kormányrendelet, a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásról szóló, többször módosított 27/1995 NM., a munkaköri alkalmasság orvosi elbírálásáról szóló 33/1998 EüM. rendelet).

Társaságunk 2002 októbere óta működtet külső minőségtanúsítási rendszert (ISO 9001:2000). 2009 óta Társaságunk az ISO 9001:2008  szabvány pontjait alkalmazza. Auditorunk a DNV (Det Norske Veritas).

Tevékenységünk végzéséhez rendelkezünk az összes szükséges hatósági engedéllyel. Egyben működési engedélyünk is tanúsítja, hogy rendelkezünk az előírt személyi és tárgyi minimum feltételekkel, illetve azt több ponton is meghaladjuk.

Az 1.sz.Üzemegészségügyi Kft által ellátott munkáltatók képviselik a nemzetgazdaság számos területét, így a közigazgatáson túl a kereskedelem, az ipar (szolgáltatóipar, építőipar), az oktatás és az egészségügy reprezentánsai is jelen vannak közöttük.

2007 és 2010 között részt vettünk a budapesti 4-es METRO építési, kivitelezési munkálatainak foglalkozás-egészségügyi biztosításában a BAMCO KKT és alvállalkozói, valamint a Strabag Rt és a Hídépítő Rt foglalkozás-egészségügyi szolgálataként.

Társaságunk valamennyi orvosa rendelkezik orvosi felelősségbiztosítással.

Budapesten két foglalkozás-egészségügyi központtal rendelkezünk.

 Mindkét központunk közel 260 m2alapterületű, minden alapfelszereléssel ellátott (orvosi rendelők, kényelmes váróhelyiségek, EKG, látás vizsgálat, hallás vizsgálat, rutin laboratórium). Rendelőinkben összesen 8 szakorvos, 2 fő diplomás ápoló és 5 üzemi szakápoló dolgozik.

Központjaink a hét minden napján nyitva tartanak. A rendelési idő alkalmazkodik a partnerek igényeihez.

Partnereink telephelyein az ország bármely részén biztosítjuk a munkavállalók teljes körű foglalkozás-egészségügyi ellátását.

Jelenleg az ország 58 településén rendelkezünk érvényes engedélyekkel rendelkező, szakmailag kompetens üzemorvos kollégákkal, akik a vidéki telephelyekkel rendelkező partnereink részére nyújtanak magas színvonalú ellátást.

Kapcsolatrendszerünk révén – szükség esetén - bármely szakterületen tudunk partnereink részére elismert szakembert ajánlani.

A Kútvölgyi Kórházzal kialakított kapcsolataink révén kulturált körülmények között igénybe vehető, magas színvonalú, emelt szintű szűrő vizsgálati csomagokat tudunk ajánlani partnereink részére.

Az Aura Group Kft-vel és a  Polgári Biztonságvédelmi Szolgálattal megkötött együttműködési megállapodásunk keretében szakmailag kompetens, európai színvonalú, teljes körű munka-, tűz- és környezetvédelmi szolgáltatást nyújtunk. A jogszabályban meghatározott munkavédelmi előírások teljes (kockázatértékelés, tűzvédelmi szabályzat, egyéni védőeszközök és védőitalok juttatásának rendje, munkaköri alkalmassági orvosi vizsgálatok rendje, munkavédelmi oktatás és tematika a munkavállalók részére, stb.) körét biztosítjuk partnereinknek – kedvező áron.

Társaságunk rangidős orvosai – a Semmelweis Egyetem felkérésére - évek óta vesznek részt a foglalkozás-egészségügyi szakorvos-jelöltek elméleti és gyakorlati képzésében.

A foglalkozás-egészségügyi és munkabiztonsági alapszolgáltatás mellett kiegészítő szolgáltatások sorát nyújtjuk partnereinknek – igen kedvező áron.

A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.